preuzmi aplikaciju
više informacija
Google Play iconApp Store icon

USLOVI KORIŠTENJA

Uslovi korištenja

Pristup i korištenje ove web stranice podliježe slijedećim uslovima:

1. Koristeći ovu stranicu korisnici su saglasni da poštuju zakonske obaveze
2. McDonald's BiH može promijeniti ili dopuniti ove odredbe u bilo koje vrijeme. Korisnici treba da redovno pregledaju ove odredbe kako bi bili upoznati sa svim promjenama.
3. McDonald's BiH ima autorsko pravo na sadržaj ove stranice. Korisnici ne smiju kopirati, reporoducirati, objavljivati, preuzimati, postavljati, emitirati, prenositi ili na drugi način koristiti sadržaj ove web stranice, osim za ličnu nekomercijalnu upotrebu. Za sva druga korištenja potrebno je prethodno pisano odobrenje McDonalds BiH.
4. Imena, slike i logotipovi koji identificiraju McDonald's, ili bilo koji drugi povezani proizvod, podliježu autorskim pravima, pravima dizajna, robne marke i patenta.
5. Korisnici su saglasni da koriste web stranicu samo u zakonite svrhe, na način koji ne ograničava, sprečava ili krši prava korištenja bilo koga drugog
6. Web sajt sadržaj, uključujući podatke, imena, slike, fotografije, logotipe i ikone koji su u vezi ili se odnose na McDonalds i /ili povezana društva, proizvode, usluge( ili proizvode i usluge treće strane), obezbjeđuje se na osnovi„ AKO JE“ i na „AKO JE DOSTUPNO“ bez predstavljanja ili bilo koje vrste garancije, izravno ili posredno izražena u mjeri dopuštenoj zakonom.
7. U najvećoj mjeri koju dopušta važeći zakon, McDonald's neće biti odgovoran korisnicima stranice, ili bilo kojoj trećoj strani tvrdeći preko stranice korisnika, za bilo kakvu štetu u vezi sa stranicom ili bilo kojim materijalom koji se nalazi na stranici.

McDonald's BiH Sva prava pridržana.