Digitalne knjige

Otkrijte svijet čuda s našim interaktivnim digitalnim knjigama. Naše nove digitalne knjige su fantastičan put da vaši mališani otkriju čudesni svijet u kojem žive.

Pomaže da djeca čitaju što češće

Što više pristupa imaju dobrim knjigama, djeca su bistrija i srećnija. McDonald’s želi da pomogne da čitanje bude zabava, uz pomoć interaktivnih digitalnih knjiga koje pokrivaju sve vrste oblasti. DK, izdavač nagrađivan u svetu, čiji opširni asortiman dječjih knjiga donosi zapanjujuće informacije zajedno s čarobnim ilustracijama i dizajnom, pomaže da McDonald’s oživi te knjige.

Dodirni. Pročitaj. Otkrij. Igraj se.

Naše knjige su u paketu sa uzbudljivim činjenicama s kojima djeca mogu uzajamno komunicirati na sve načine putem Apple ili Android smart telefona ili tableta. Djeca mogu da uvećavaju slike, reprodukuju zvukove, pomjeraju slike i još mnogo toga.

Kreirajte nove knjige

Djeca mogu da kreiraju sopstvene nevjerovatne knjige od početka do kraja na happystudio.com. Ona mogu da biraju, povlače i ispuštaju riječi i slike da bi gledala kako njihove knjige oživljavaju. Zatim te knjige dodajte u njihove biblioteke ili ih podijelite sa prijateljima i porodicom.

Građenje biblioteke je jednostavno!

1. Skeniraju simbol na kutijama Happy Meala i unutrašnjih postera pomoću programa skenera QR.
2. Slijede veze za preuzimanje besplatne aplikacije Happy Studio® sa Google Play ili sa Apple App Store.
3. Pokrenu program, odu u odjeljak Digital Books i započnu njihovo preuzimanje na tablet ili smart telefon.

Start typing and press Enter to search