preuzmi aplikaciju
više informacija
Google Play iconApp Store icon

O NAMA

O nama

Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Bosni Hercegovini, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima i sinonim je za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne lokacije te vrijednost koju gost dobije za svoj novac – to je zapravo i formula našeg uspjeha na koju smo ponosni.

Od jula 2011. godine kada je u samom centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita na broju 36, otvoren prvi McDonald’s u BiH kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja, iz godine u godinu otvaramo nova radna mjesta i poboljšavamo našu ponudu te nastojimo našim gostima uvijek pružiti samo najbolje.

Cilj nam je da gosti prepoznaju našu vrhunsku kvalitetu i uslugu te se kod nas osjećaju ugodno i dobrodošlo. To je zapravo i bit McDonald’sovog svjetski poznatog „i’m lovin’it“ slogana – ovdje smo kako bismo gostima pružili malo i jednostavno životno zadovoljstvo koje si mogu s lakoćom priuštiti kada god to požele.

Poslujemo u skladu s principima društveno odgovornog poslovanja koje je u temeljnim okvirima odredio sam osnivač korporacije McDonald’s, vizionar Ray Kroc. Jedno od temeljnih načela je odgovornost prema zajednici u kojoj McDonald’s posluje, što uključuje i vraćanje dijela dobiti kroz društveno vrijedne projekte te sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima, po kojima je McDonald’s poznat širom svijeta.

Radujemo se našem ponovnom susretu!

Vaš McDonald’s

Gliese 581g d.o.o
Nositelj razvojne licence McDonalds
Maršala Tita 6
71000 Sarajevo
033 83 83 92
info@mcdbih.ba

Besplatna info linija: 0800 31 000