Novi ciljevi upravljanja ambalažom

Novi ciljevi upravljanja ambalažom

McDonald’s ima odgovornost i mogućnost da poduzme akciju na nekim od najutjecajnijih društvenih i ekoloških izazova na svijetu danas. Znamo da naš veliki, globalni lanac opskrbe može imati značajan utjecaj na planet. Zbog toga kontinuirano poboljšavamo svoje postupke. Kada radite u više od 37.000 restorana u više od 100 zemalja koje svakodnevno poslužuju 69 miliona ljudi, čak i male promjene mogu donijeti veliku razliku.

Zbog toga smo sebi postavili nove ciljeve kako bi smanjili količine otpada.
Do 2025. godine., 100 posto McDonald’s pakiranja će doći iz obnovljivih, recikliranih ili certificiranih izvora Forest Stewardship Councila (FSC).
Razumijemo da recikliranje, propisi i ponašanja potrošača variraju od grada do grada i zemlje do zemlje, ali namjeravamo biti dio rješenja i pomoći.Već smo na pola puta do našeg novog cilja. Od 2017. godine, 50 posto McDonald’s pakiranja dolazi iz obnovljivih, recikliranih ili certificiranih izvora. Također smo napravili značajan napredak na ambalaži na bazi vlakana, što čini 80 posto onoga što koristimo.

Znamo da ne možemo postići ove ciljeve sami i zato se McDonald’s povezao s vodećim industrijskim stručnjacima, lokalnim upravama i udruženjima za zaštitu okoliša, kako bi unaprijedili praksu ambalaže i recikliranja.
U McDonald’su se uvijek želimo poboljšati.

Start typing and press Enter to search