Uz mobilnu aplikaciju McDonald’s Bosna i Hercegovina, imate pristup nizu pogodnosti i informacija o nama i našoj ponudi. Kao nagradu, dajemo vam samo vaše kupone! Da, dobro ste pročitali. Uz McDonald’s mobilnu aplikaciju imate svoje kupone 365 dana u godini, koji će se periodično mijenjati! Jedini uvjet je da preuzmete aplikaciju i registrirate se.

Svi vaši kuponi će tako uvijek biti uz vas, no to nije kraj pogodnostima. Uz mobilnu aplikaciju imate apsolutno sve informacije o restoranima, lokacijama, sadržaju i radnom vremenu, a uvijek ćete biti prvi informirani i o novim sendvičima i akcijama.

Naša aplikacija daje apsolutno sve nutritivne podatke i alergene o svim proizvodima. Ukoliko tražite posao možete se prijaviti posredstvom aplikacije, a tu su i podaci o seriji Happy Meal igračaka.

Ova mobilna aplikacija trenutno se može koristiti u više od 50 država širom svijeta i iz mjeseca u mjesec ih je sve više tako da dobivate pristup svim podacima i kuponima u državama poput Hrvatske, Austrije, Češke, Grčke, Italije, Turske, Srbije, Slovenije, Mađarske itd.

Aplikacije možete preuzeti klikom na linkove:

Android:  https://goo.gl/1cVYmL
iOS: https://apple.co/2CjcUE5 

Skini našu aplikaciju

Start typing and press Enter to search