preuzmi aplikaciju
više informacija
Google Play iconApp Store icon

McDonald's Mobilna Aplikacija

McDonald's Mobilna Aplikacija

Uz mobilnu aplikaciju McDonald's Bosna i Hercegovina, imate pristup nizu pogodnosti i informacija o nama i našoj ponudi.
Kao nagradu, dajemo vam samo vaše kupone! Da, dobro ste pročitali. Uz McDonald's mobilnu aplikaciju imate svoje kupone 365 dana u godini, koji će se periodično mijenjati!
Jedini uvjet je da preuzmete aplikaciju i registrirate se. Odmah nakon toga na raspolaganju vam je trenutno deset kupona, od Big Maca za samo 4KM do super kombinacije hamburgera, pomfrita i pića za samo 7KM.
Svi vaši kuponi će tako uvijek biti uz vas, no to nije kraj pogodnostima.
Uz mobilnu aplikaciju imate apsolutno sve informacije o restoranima, lokacijama, sadržaju i radnom vremenu, a uvijek ćete biti prvi informirani i o novim sendvičima i akcijama.
Naša aplikacija daje apsolutno sve nutritivne podatke i alergene o svim proizvodima. Ukoliko tražite posao možete se prijaviti posredstvom aplikacije, a tu su i podaci o seriji Happy Meal igračaka.
Ova mobilna aplikacija trenutno se može koristiti u više od 30 država širom svijeta i iz mjeseca u mjesec ih je sve više tako da dobivate pristup svim podacima i kuponima u državama poput Hrvatske, Austrije, Češke, Grčke, Italije, Turske, itd.
Aplikacije možete preuzeti klikom na linkove:
Android:  https://goo.gl/1cVYmL
iOS: https://apple.co/2CjcUE5